Teimme tänään Sennan kanssa päiväretken Hyvinkäälle. Käytiin siellä katsomassa asuntoa. En halunnut mennä yksin niin otin Sennan mukaan. Tietenkin, siitähän tulee senkin koti.
Se oli sellainen mielenkiintoinen, yksiö jossa on kaksi huonetta (!). Paljon uudempi ja muutaman neliön isompi kuin nykyinen, ja parveke!! Toisaalta tämän asunnon jälkeen pidän jo jääkaappia pelkkänä bonuksena.
Senna on ollut ihan mahdoton hihnassa, kiskonut ja sinkoillut joka suuntaan jatkuvasti. Oon aina yrittäny pysähtyä ja oottaa että se lopettaa mutta kyllähän siinä meinaa hermot mennä! Jos se edes kiskoisi tasaisesti tai yhteen suuntaan mutta eikun pitää olla kaksi sekuntia kunnolla ja sitten ampaista täydellä vauhdilla täysin uuteen ilmansuuntaan.
No, pointtina siis se että koko matkan sinkoiltuaan, kun päästiin takaisin Helsingin rautatieasemalle, neiti käyttäytyi täydellisen kunnolla. Käveli rauhallisesti sivulla hihna löysällä kotiin asti! Metrossa ja bussissakin. Olin tosi ylpeä Sennasta. Nyt se onkin nukkunut koko ajan sen reissun jälkeen. Raasulla oli melko ressaava reissu.


Lisään tähän vielä kuvan Sennasta odottamassa isää kalareissulta ihan vaan koska se oli niin hauska.

795392.jpg