Jäi viikonloppuna kirjottelemati.

Kulutettiin Sennan kanssa melkein koko viikonlopun mun vanhempien luona Helsingin Arabianrannassa. Perjantaina käytiin Satun kans kattomassa Audrey Tautou -elokuva Hinnasta viis. Tykkäsin elokuvan ideasta, mutta kauhean hidastempoinen se oli.
Lauantaina (allakuvatun kukkapurkkiäksidentin jälkeen) mentiin Sennan kanssa kotiin koska Lotta, joka on vasta muuttanut Vaasasta Helsinkiin, tuli meillä käymään. Käytiin Lotan kans Itiksessä vähän kiertelemässä ja mä shoppailin fleece-kangasta ja muuta turhaa. Mm. kirjaan kiinnitettävän lukulampun ja Footloose-dvd:n (melkonen löytö!!).

Fleece-kankaan ostin tarkoituksena käyttää sitä Sennan kuonopannan pehmustamiseen. Ostin sitä sitten ihan kunnolla, kun eihän pannan pehmusteeseen tarvi ku muutaman sentin, mutta kun fleece on niin ihanaa! Eli nyt on paljon fleeceä, paljon ideoita mutta erittäin vähän tarvikkeita (no on mulla neula) ja vielä vähemmän osaamista. Ehkä siitä jotahi tullee. Kiitokset Jantalle kaavavinkeistä.

Mutta kyllä meni hermot meijän eläinkauppaan (jonka nimen jätän mainitsematta)! Siihen, josta ostin kuonopannan. Oon tykänny siitä kaupasta koska siellä on hyvä valikoima, hyvä palvelu ja tosi mukavat myyjät. Vaan eipä!
Olin kuullu että kuonopantoihin voi saada semmosia pehmusteita, ettei hiertäisi. Sennan kuonon päälle ilmestyy aina pieni punainen rantu vähäisenkin käytön jälkeen joten halusin suojata raasun naaman.
Niin vastaus oli että tuohon malliin ei oo, toiseen malliin tulee valmiiksi mukana. Niin minkä helevetin takia multa ei sillon myydessä ees kysytty että oisinko halunnu sellasen?? Ja kun koira oli kuitenkin mukana, ja nähtiin että on herkkäihoinen rotu. Ja sitten lopputoteamus oli että 'Kyllähän tuommonen nailonnaru aina vähän hiertää'.
MITÄ? Mikä puolustus tai tekosyy tai mikä lie se nyt on? Senkö on tarkotus hiertää?? Ja oisko joku voinu sanoa tämän mulle jo sillon ku ostin sen pannan?!!
En taida enää mennä siihen kauppaan. Onneks ei tarvikaa, ku muutetaan pois.

Sunnuntaina käytiin Rajasaaren koirapuistossa Mooseksen kanssa uintireissulla. Sisaruksille tuli pari pientä kärhämää ja huomattiin että Mooses on tosiaan hiukan Sennaa arempi. Hyvin meni kuitenkin koko reissu.
En vieläkään ymmärrä noiden koirien sielunelämästä enkä muustakaan kun välillä pari narttua otti Sennasta jäniksen ja ajattivat sitä takaa, ja sitte ku lähettiin kiertään puistoa (on muutes iso puisto), yks kultainennoutajauros rakastui ja seurasi Sennaa kuin hai laivaa puiston ympäri. Onkohan siinä sitte joku haju. Kun viime toukokuussa epäiltiin juoksua mutta ei ole se alkanut eikä koira ole muuttunut mitenkään sitten toukokuun. Ei oo ollu turvonnu eikä käyttäytyny omituisesti. Juoksi noutajaaki vaan pakkoon.
Kuka näistä tietää. Toiset urokset ei kiinnitä huomiota ja toiset ovat taas liianki kiinnostuneita, ja aina saa kuulla 'onko tuolla juoksu?!' ja hemmetti enkai minä sitä puistoon tois jos olis.
Kuvia ei valitettavasti tältä reissulta tullu, kun kamerat oli kotona ja kännykästä akku loppu.

Keksin muuten kuonopantaan oman systeemin, josta laitan kuvia myöhemmin.