Senna on nukkunut tänään melkein koko päivän. Ilmeisesti neidin oma eilinen sorsajahtireissu lampeen otti sen verran voimille että tänään piti levätä. Käytiin päivällä tunnin metsäreissu ja ajattelin äsken että olisi hyvä käydä pikainen lenkki vielä kun on valoisaa ja aurinkokin paistaa. VIRHE.

Kaikki meni hyvin siihen asti kun päätin että nyt lähdetään kotiin. Huusin Sennan luokse ja se lähti kiitämään alamäkeä mua kohti. Säikähdin että se törmää muhun täydessä vauhdissa (mikä oli tapahtunut kymmenen minuuttia aiemmin) ja väistin askeleen taaksepäin. Näinpä siis Senna törmäsi täysillä jalkaani ja kaaduin alamäkeen selälleni, koiran kanssa ja puoliksi koiran päälle. Senna pääsi mua nopeammin ylös ja tuli sitten iloisesti heiluttamaan häntäänsä siihen viereen. Kaiken riemun lisäksi huomasin myös että viereisen talon ikkunassa oli meille oikein yleisöäkin=D
Ei voinu muuta kuin nauraa. Dalmatialaisen omistajilta vaaditaan erittäin hyvää huumorintajua.

Sisälletulon jälkeen Senna on silpunnu yhden muovi- ja yhden paperipussin, varastanu mun farkut ja mennyt etsimään ruokaa keittiön pöydältä ja rauhoittui vasta sitten. Kyllä nyt kelpaa laittaa nukkumaan.