Ihan pöhköksi menny taas tämä ostosteleminen. Stockmannilla oli Hullut Päivät ja tottakai sieltä piti ostaa kaikkea mahdollista. Mukaan tarttui:

- Valtava purkki kosteusvoidetta
- Suklaata
- Mausteita
- Talvitakki
- Säästöpakkaus puruluita
- Vinkulelu
- Fido-takki koiralle
- Kiskomatta paras -kirja

Ja sitten selitykset.
Talvitakki tuli tosi tarpeeseen koska oon koulun ja koiran puolesta paljon ulkosalla ja nyt ei enää nykyisillä takeilla oikein tahdo pärjätä. Seuraava takkivaihtoehto ois villakangastakki, joka on varmaan ihan käyttökelvoton kun se on täynnä Sennan karvoja. Pidin sitä viime talvena kun kakrua piti kantaa vielä sylissä.
Oon tilannu Sennalle Helsitarilta ihan kunnon talvitakin pakkassäille, mutta tuo nyt ostettu takki onkin aika ohut, mutta suojaa varmaan ihan hyvin tuulelta ja sateelta. Oli tosi halpakin.
Tuo Kiskomatta-kirja ei ollut edes tarjouksessa, mutta se oli muutaman euron halvempi kuin Hyvinkäällä jossa se pitäisi kaiken lisäksi vielä tilata. Oli pakko ostaa. Aloitetaan harjoittelut mahd. pian.

Ollaan tännää menossa kattoon taas Moosesta ja sen uutta kaveria Nikoa. Niko on Espanjan koirat -yhdistyksen kautta adoptoitu dalmispoika:) Kuvia varmasti tulossa!