Mulla oli tänään vapaapäivä koulusta, oli ihan tarpeenkin. Nukuin meidän aikataululla myöhään, yli yheksään. Sit ku sain aikaseksi lähettiin Sennan kanssa pitkälle mettälenkille, siellä on oikein mukavaa olla keskipäivällä kun ei ole niin paljon lenkkeilijöitä.
Yhtäkkiä säikähdin kun Senna ei tullutkaan vaikka huusin ja vihelsin. Näin siitä vilauiksen pusikossa ja lähdin kävelemään sitä kohti, siellä se mussutti menemään löytöään. Löytö oli jäniksen korva, vertakin siinä oli.
Senna ei oo koskaan oppinu luovuttaan saaliitaan ja juoksi vaan karkuun korva suussaan kun yritin mennä lähelle. En sitte osannu tehä muuta ku jatkaa kävelyä, sieltä se tuli perässä.
Kotona tein uunissa ruokaa, makaronilaatikkoa tuplamäärän ja pizzaa. On mitä laittaa pakastimeen ja säästää energiaa kun uunia ei lämmitetä niin usein. Pizza jäi vähän raakaksi, mutta eiköhän sitä syö.
En omista kaulinta niin jää pohjat aina kauheen paksuiksi eikä sitte paistu kunnolla.
Niin ja illalla oli sitten koirakoulua taas! Multa meni välillä ohjeet vähän ohi kun en kuullu niin esim. noutamisen opetusohjeet meni multa ihan harakoille.
Senna on ihan ällistyttävä, se tekee kaiken oikein silloin kun on kyseessä harjoitus ja kouluttaja seuraa, mutta kotona ei sitten osaa enää mitään. Tänään käveli hihnassakin hihnan tai emännän hermojen kiristymättä ollenkaan!
Olin myös kauhean tyytyväinen paikallaoloharjoituksiin,  meni tosi hienosti.

Oon kutsunu muutaman ihmisen kylään sunnuntaiksi kun Sennalla on synttärit. Ajattelin väsätä oikein kutsukortit mutta koska en niitä tänään jaksanu/muistanu tehä, taitavat jäädä tekemättä...