Nyt mun täytyy häpeäkseni myöntää että unohdin kokonaan kuvien oton Mooseksen ja Nikon kanssa ollessa.
Reissu meni niin että Rajasaaren koirapuistossa oli kauhea vilske ja Senna otti yhteen erään kolmevuotiaan narttukoiran kanssa muutamaan otteeseen. Ei sattunut mitenkään, pidin Sennan vähän aikaa remmissä ja loppuajan se leikkikin ihan kiltisti. Se kävi meressä uimassakin, pöhkö.
Niko oli tosi hurmaava herra! Häntä heilui koko ajan ja kaikki oli sen mielestä ihanaa. Niko on siis espanjalainen dalmissekoitus ja sen omistajat toivat sen tarhalle viisivuotiaana. Puolitoista vuotta se oli tarhalla häkissä neljän muun koiran kanssa pääsemättä ulos kertaakaan, kunnes Mooseksen omistajat Hanna ja Samuli adoptoivat sen. Koska kuvat puistosta unohtui, laitan tähän yhden kuvan jonka Hanna lähetti mulle. Ruskeatäpläinen on siis Mooses, ja mustatäpläinen on Niko.
983225.jpg

Sunnuntaina käytiin vielä Kannelmäen koirapuistossa moikkaamassa Tessaa ja Jussia, ja näiden dallukolmikkoa Naomia, Ritaa ja Ronia. Tessa otti kuvia ja ootankin tässä sähköpostia jossa niitä tulis mullekin...
Senna on ainaki saanu riehua tarpeeksi tälle viikonlopulle. Rajasaaressakin se juoksi vinttikoirien mukana onnesta sykkyrällä. Nyt se onki nukkunu loppupäivän:)