On ollu niin tunnekirjava 24 tuntia ettei paremmasta väliä. Vähempiki riittäis.

Odotettiin Terryn konetta eilen lentokentällä kolme tuntia. Sitten se saapui, ja näytti ressukalta. Iho oli pahempi kuin olin kuvitellut, vaikka yhdistyksen Miia sanoi että se on ollut pahempikin. Turkki oli myös hiekan peitossa. Kaveri laitettiin auton perälle, josta se yritti kömpiä takapenkille jos sitä ei rapsuttanut.
Perille tultua tuotiin Senna ulos, ja jo siinä ilmenneiden murinoiden ja ärinöiden perusteella olis pitäny jo päätellä jotain... ajateltiin kuitenkin mennä sisään missä Senna ei sitten jättäny Terry-parkaa rauhaan vaan kävi päälle kuin yleinen syyttäjä. Soitin Miialle ja hänen neuvojen mukaan mentiin vielä vähän ulos kävelemään. Kello oli kaks yöllä.
Sisällä tilanne ei kuitenkaan parantunut vaan Senna jouduttiin laittamaan eri huoneeseen. Käytin Terryn pesulle ja puhdistin vähän sen jaloissa olevia haavoja. Ei ollut moksiskaan. Suihkusta tultua taisi Terry joutua hormonien uhriksi, sillä se yritti astua eli suoraan sanottuna nylkyttää sohvaa, nojatuolia ja jokaista peittoa ja tyynyä mitkä eteen sattui. Ilmeisesti Terryn leikkauksesta on niin vähän aikaa että Sennan juoksuista tulevat hajut saivat pojan pään pyörälle.
Joten kuten jonkilaisissa pätkissä sain nukuttua aamuun asti, kunnes soitin taas Miialle. Tultiin siihen tulokseen että olisi parempi, että Senna menisi hoitoon siihen asti kun juoksut olisivat ohi. Ongelmana on, että jos nyt Terry omaksuu tämän reviirikseen, se ei välttämättä hyväksy enää Sennaa takaisin, mutta yritämme saada nämä kaksi sopusointuun ennen sitä...
Vanhemmat tuli käymään, ja mentiin taas ulkosalle. Koirat ei oikeestaan piitannu toisistaan, eikä mitään kummoista tapahtunut vaikka menivät läheltäkin toisiaan. Äiti erehtyi jossakin kohtaa antamaan Terrylle makupalan väärään aikaan, ja Senna hermostui taas. Nyt Terrykin alkoi puolustautua ja näyttää hampaita Sennalle... Lenkin päätteeksi Senna lähti porukoiden mukana Helsinkiin.

Mulla ei oo ikinä ollu näin ikävä Sennaa. Toivotaan nyt että tässä kävis hyvin.
Terry nukkuu. Se on maailman sottaisin syömäri ja juomari :)

1063350.jpg

1063355.jpg
Ompa surkeita kuvia...