Unohtui kertoa viime kirjoituksessa, jouduin yllättäen viime lauantaina erääseen tilaisuuteen, jossa esiintyi Lauri Tähkä&Elonkerjuu sekä muutama muu artisti. En voi sanoin kuvailla kuinka paljon inhosin kyseistä bändiä kunnes näin heidät livenä viime juhannuksena:D En vieläkään oo mikään fani mutta katsomisen arvoinen bändi kuitenkin. Kannattaa käydä jos tilaisuus tulee.
1041463.jpg

Eilen Hyvinkäällä oli vielä lunta, tänään taas satoi vettä ja olit tosi synkkää ja harmaata. Kun tulin koulusta, alkoi ulkona sataa isoja lumihiutaleita ja lähin äkkiä hakeen Sennaa, mutta kun päästiin ulos niin hiutaleet oli muuttunut jo vedeksi. Kello ei ollu vielä ees puoli neljää ja oli ihan synkkää ja hämärää. Odotetaan molemmat tosi paljon lunta ja pakkasia.

Sennalla on tosi ilkeä tapa käydä hakemassa tavaroita esim. keittiön pöydältä. Sitä ei ole ikinä siltä sallittu, mutta vieläkin jatkaa. Joku joskus sanoi että koira lopettaa kun sen 'yllättää', mutta kun meidän Senna ei vaivaannu edes  tekemään tätä salaa!
Tänään viritin sille ansoja, kiinnitin koirankeksin vesipulloon niin että pullo kaatui kun keksiä liikutettiin, mutta neiti pisti keksin poskeen märkänäkin ja kävi vielä ettimässä olisko lisää. Kävi nuolaisemassa pulloakin.
Sitten kiinnitin teipit pöydän reunaan, se tepsi hetken, mutta kun teipistä kului liima, oli koira taas kuono tiskipöydällä... Vinkkejä otetaan vastaan.
1041530.jpg
Senna ensihangilla(oli vähän valo jo lopussa kuvanottohetkellä mutta ehkä tuosta koiran erottaa)