En oikein tiedä mitä ajatella tästä päivästä.
Aamulla herään tuijottamaan netin modeemia, jonka valot ei pala. Ahaa, netti ei toimi. Avaan telkkarin, ja kaikki kanavat näyttää lumisadetta. Mitä ihmettä?
Soitan nettioperaattorin asiakaspalveluun ja sieltä sanotaan että yöllisten sateiden takia on varmaan jokin kaapeli menny rikki. Kiva.
Mutta sitä ei kauaa ehtiny murehtia! Päästin Sennan samaan huoneeseen Terryn kanssa ja ihmeellä seurasin näkemääni. Ne leikki, ja arvatkaas, ovat leikkineet siitä asti! Välillä ottivat päikkärit ja muutenki ovat levänneet, kerran jopa vierekkäin, mutta muuten ovat touhunneet vaan. Oon niin tyytyväinen ja ylpeä molemmista.
Kävin naapurissa kysymässä toimiiko heillä netti ja tv, ei toiminu. He oli soittanu kans asiakaspalveluun josta oli sanottu että useita soittoja tullu tältä alueelta, ja aamulla oli ollu sähkökatkos.
Ruoka-aikaan minä tein mokan kun en heti erottanut koiria eri huoneisiin portilla, niin koirille tuli riita. Senna sai tassuun haavan josta tuli verta, mutta se loppui nopeasti.
Kovin tuntuvat olevan nyt hyvää pataa toistensa kanssa. Vielä en osaa/pysty viemään niitä yhdessä ulos, mutta ihan hyvin sujuu erikseenkin, toistaiseksi.

Niin että vaikka olikin vähän omituinen päivä kotona kun ei ollut nettiä tai tv:tä, niin oon silti tosi tyytyväinen ja onnellinen kun koirat tulee nyt toimeen!