Anteeksi karkea kielenkäyttöni, mutta kyllä mua vähän pännii nuo koirankakat bussipysäkin vieressä ja tossa kotikadulla. Joojoojoo en oo ittekää niitä täysin sataprosenttisesti joka päivä kerännyt jos pussit on ollu loppu (tai on ollut joku muu tekosyy), mutta tässä ei voi olla kyse vain yksittäisistä erehdyksistä.
Tuossa meidän kotitien varressa on siis autokaistan vieressä jalkakäytävä, jonka vieressä on sitten noin metrin levyinen kaistale ruohikkoa ja sen jälkeen parkkipaikkoja. Niin se ruohokaistale on TÄYNNÄ koirankakkaa! Rivissä vaan, ja ne mitkä ei oo sinne mahtunu on sitten sillä jalkakäytävällä. Viime viikolla Terry astui haistelureissullaan yhteen kakkaläjään, olipa mukava viedä sellainen koira kotio.
En uskois ikinä sanovani tätä, mutta musta tuntuu että Helsingissä ihmiset oli vastuullisempia, siellä ei huomannu tämmöstä ongelmaa. Se on muutenkin koiraystävällisempi kaupunki, koirapuistoja on paljon (täällä on kyllä metsää, siitä plussaa) ja kaikkiin julkisiin kulkuvälineisiin koiran saa tuoda maksutta. Hyvinkäällä koirasta pitää maksaa bussissa lastenlipun hinta ja kaupungin sivuilla sanotaan, että allergisella henkilöllä on oikeus vaatia koiran poistamista bussista. Noo, onhan tällä tietenkin syynsä, mutta kysymys kuuluu, saako silloin maksamansa lipun hinnan takaisin?

Isä ja veli kävi tänään asentaan tuohon huoneiden väliin puisen lapsiportin Sennan kotiintuloa varten. Näin koirat voidaan pitää samassa kämpässä erillään, mutta pääsevät kuitenkin haistelemaan toisiaan eivätkä ihan pääse kurkkuun kiinni.
Että tämmöstä meillä!!