Päätin sitten eilen että nyt opetetaan koirat nukkumaan olkkarissa. Tai siis, Terry piti häätää makuuhuoneesta ihan näistä koulutussyistä, ja sitten ajattelin että olen tasapuolinen ja yritän opettaa Sennaakin.
Laitoin siis molemmat lapsiportin toiselle puolelle ja itse nukkumaan. Senna piipitti portin vierellä n. 5min. ja meni sohvalle nukkumaan. Sitten tuli Terry ja ulvoi TUNNIN portin luona. Laitoin ovenkin kiinni mutta se vain jatkoi ja välillä hyppi ovea vasten. Odotin oikeasti että se vain rauhottuisi, ja kun se viimein rauhottui, Senna piipitti taas omalla hiljaisella tyylillään portin luona. Päästin sen makkariin ja kaikki kolme nukuttiin rauhassa yön yli, Terry olkkarissa ja me Sennan kanssa makuuhuoneessa.

Ja sitten. Laura kävi meillä tänään kylässä ja Terry vinkui ulos. Ajattelin että lähden ihan kohta käyttämään sitä, mutta ajattelin ettei sillä niin kiire kun reilu tunti sitten käytin sen.
Ja sitten Terry pissasi lattialle. Syyyyyyyyyvä huokaus.

Eilen valittelin tuota haukkumista, tänään se ei oo sitä tehny. Täähän on kuin joulukalenteri, joka päivä eri ongelma ;)