Voisko joku tulla ja ampua mua päähän? Hulluksihan tässä tulee.

Ainiin, eka lyhyesti Sennan kotiinpaluutarina.
Senna tuli siis eilen kotiin ja kaikki oli kaaosta, koirat vaan irvisteli ja rähisi toisilleen ja ilman huoneiden välissä olevaa porttia olisivat olleet toistensa kimpussa.
Paikalla tuli käymään Ek:n Hellu. Siihen mennessä ku Hellu tuli, koirat oli jo jonkin verran rauhottuneet, mutta Hellulta sain hyviä vinkkejä ja selvittiin yön yli.
Tänään Senna vinkui portilla kun Terry oli nukkumassa, ja yritti hakea Terryä koko ajan leikkiin! ISO edistysaskel. Päästinkin ne hetkeksi samaan huoneeseen ja kauhea kisuaminen alkoi, mutta poissa oli hampaiden näytteleminen, murina ja haukku. Senna kyllä alisti Terryä ja kun leikki loppu (menin väliin ku äity vähän rajuksi sisätiloissa), Terry nuoli Sennan suupieliä, mikä kaiketi tarkoittaa että se pitää Sennaa johtajana.
Noo, ei ne vielä ihan sataprosenttisesti tuu toimeen mutta ainakaan enää meidän kämppä ei kuulosta koirataisteluringiltä. Terryä en nyt huomioi ollenkaan, koska se pääs vissiin siihen luuloon että se on täällä joku pomo. Phyh.

Mutta se mikä minua ärsyttää.
Käytiin tänää Terryn kanssa eläinlääkärissä. Tutkittiin about kaikki mahdollinen. Tulos:
  • Maksa- ja munuaisarvot OK
  • Virtsasta löyty uraattikiviä, ei kuitenkaan huolestuttavaa määrää
  • Ihoon saatiin jatkoantibioottikuuri
  • Hermostuneisuuteen ja stressiin Clomicalm-kuuri (testataan jos auttas)
  • Ihoon laitettiin loishäätö (Terryllä on matoja)
  • Huomenna saadaan vielä jotku virtsanäytteen tulokset...
Täähän ois menny tosi hyvin jos Terry ei olisi haukkunut läpi koko lääkärireissun. Ulisi ja haukkui niin että mua tultiin pyytään hiljentään se, koska lääkärin luona oleva kissa pelkäsi.
Käynnin jälkeen tuli sitten maksun vuoro. Mulla on kaks tiliä, joista vaan toiseen on kortti. Tällä käyttötilillä en pidä suuria määriä rahaa, etten sitä niin kauheasti kuluttaisi, vaan siirrän aina tarvittaessa toiselta tililtä. No nyt en tietenkään muistanut siirtää ja eihän sitä rahaa sitten ollut kun siellä lääkäriasemalla olis pitäny alkaa maksamaan. Ja he eivät kuulemma voi antaa laskua mukaan.
Soitin sitten isälle että voisko hän siirtää äkkiä mun tilille rahaa jotta päästäis pois sieltä, ja jäin odottamaan että isä soittais kun asia on kunnossa.
Tässä välissä asemalle tuli toinen koira, jolle Terry alkoi haukkua, ja meitä pyydettiin menemään johonkin pieneen huoneeseen siksi aikaa, että toinen koira pääsisi lääkärikäynnilleen. Tässä kohtaa olin alkaa itkee ku ärsytti ja harmitti ja nolotti niin paljon! Ja siellä huoneessa Terry tottakai jatkoi sitä haukkumista.
Sitten isä soittaa että hänellä on pankkitunnuksissa jotain vikaa eikä pääse siirtämään rahaa. Syvä huokaus.
Sovittiin sitten niin että maksan sen osan minkä voin ja menen sitten kotiin siirtämään rahaa tilille ja tulen sitten myöhemmin samana päivänä maksamaan loput.
Eli minä kävelin reilu kolme kilometriä kotiin vetävän koiran kanssa, jonka jälkeen kotona yritin saada nämä toisilleen ärisevät koirat jäämään kahdestaan ja sitten juoksemalla bussiin (jota ennen piti tietysti käydä nostamassa rahaa jotta saa maksettua sen bussin) ja takaisin asemalle. Siellä sain suoritettua loppuosan laskusta ja oliki sellanen lasku että hauskaa Havaijin matkaa koko poppoolle (mukaan lähtee myös Kaisan eläinlääkäri;)!!! Nii että koiran ois sitte parempi olla terve.
Sieltä lähdettyäni tottakai myöhästyin takaisin kotiin menevästä bussista n.2min ja jouduin odottamaan keskustassa puoli tuntia koska en todellakaan alkanut enää vesisateessa kävelemään.
Ohikulkijatkin taisivat vähän tuijottaa kun näytin ihan nukkuneen rukoukselta hiukset harottaen.
Nyt tekis vaan mieli nukkua mutta pitää vielä syödä ja syöttää nuo koiratkin. Sen verran ollaan edistytty että Terry ei enää murise kun näkee vilauksen Sennasta, ja tuossa ne nytkin kisuaa portti välissään. Eikä koirat mua ota päähän vaan koko tämä jumalaton sekamelska ja eestaas kohkaaminen!!

Aah, nyt ehkä rauhoituin vähän kun sain vuodattaa. Kaikki on vinksin vonksin.