No ihan vielä olla palailtu lomalta, mulla alkaa koulu vasta 7.1 :) Tässä kuitenkin pääkohtia pyhien ajalta:

Lähdettiin mökille lauantaiaamuna kymmenen aikoihin, ja Terry aloitti vinkumisen melkein heti, ja se jatkui yhtä sulosointuisena (välillä tavoiteltiin korkeampia nuotteja) lähes koko matkan. Siis sen kahdeksan tuntia, paitsi kun pysähdyttiin. Sama homma toistui myös kun tultiin takaisin... Se kiristi kyllä koko porukan hermoja ja korvat kärsi!
Yritin mökille harjoitella sen kans autossaoloa, mutta eipä tuntunu auttavan. Tulomatkalla se sentään väsy tuntia ennen kotiinpääsyä, ja nukahti.
Senna taas matkusti kuin unelma, rauhottui heti makaamaan auton takaosan lattialle ja oli siellä lähes koko matkan.

Mökkiaika meni aika rattoisasti, Senna osasi hakea lahjakasasta oman pakettinsa vaikkei siellä ollut mitään herkkujakaan! Koirat sai joululahjaksi yhdet omat, ja yhden yhteisen lelun, ja ne rikottiin melkein heti :D Kaikista parhaimmat lelut löyty puukopasta, halkoja on kiva silputa mummun matoille! Terry ei oikein siitä hommasta perustanu mutta seuras vierestä kun Senna touhusi.
Valoisaa aikaa ei siellä pohjoisessa kovin montaa tuntia riittänyt, joten ulkona yritettiin olla koko se aika. Aaton aikaan uskalsi olla jäälläkin, mutta parin päivän päästä oli taas niin lämmintä ettei sinne voinu mennä.
Senna kulki vapaana ja Terry milloin irti, milloin remmissä... Ukolla oli paha tapa lähteä naapurin pihalle tutkiskelemaan, joten katottiin parhaaksi pitää sitä kiinni. Isää se seurasi aika uskollisesti.

Uusi vuosi meni kauhean kivasti. Kävin kaverilla istumassa iltaa kun koirat oli vanhempien kanssa ja tulin illaksi takaisin. Aiemmin päivällä oltiin koirien kanssa ulkona ja Terry säikähti jotain pamahdusta (jotakin monista) eikä sen koommin osannut rauhoittua koko iltana. Se ravasi huoneesta toiseen ja asettui keskiyön jälkeen eteisen peilikaappiin nukkumaan.

Tässäpä kuva. Senna vasemmalla ja Terry kurkkii kaapista:

1175653.jpg