Oon ihan lopen kyllästyny siihen että Senna ei syö aamuisin. Oon laittanu nappuloiden sekaan yhtä sun toista mutta tyttö vaan kattoo ruokakuppia niin kuin se olisi maailman ällöttävin asia ja lähtee pois. Ärsyttävintä asiassa on se, että etenkin jos ruoassa on kermaviiliä, se ei säily syömäkelvollisena iltaan asti, että sitä voisi kokeilla tarjota uudestaan. Niimpä lopetin kaiken sössön laittamisen ja tarjoan neidille aamuisin pelkkää vedellä turvotettua nappulaa jossa loraus öljyä. Ja nyt on alkanu mennä :D Muutenkin tuo turvotettu raksu tuntuu menevän Sennalla paremmin, eli varmaan jatketaan sitä (en oo ennen turvottanu).

Tiistaina minä tein paluun lumilautamäkeen ja keskiviikkona Senna arkitokoon. Molempien paluu harrastusten pariin sujui hyvin:) Lumilautailu on kuin pyörällä ajo, sen kun on kerran oppinu, sen kyllä osaa. Hissit on edelleen se mun heikko kohta:(
Sennan tottistunti meni samaan malliin kuin ennen talvitaukoakin. Koiran ja nakin kontakti on saumaton!!

Tänään käytiin Terryn kanssa koirapuistoilemassa. Mentiin bussilla ja käveltiin takaisin. Tässä video kun paikallinen varis härnää Terryä:

Terry ja varis

Ja nyt maistamaan äsken tehtyä makaronilaatikkoa...