Aloitettiin Sennan kanssa tänään agility! Porukka espanjankoiralaisia varasi hallin ja porukasta löytyi opettajakin, eka ei aiottu osallistua koska Senna ei ole espanjankoira, mutta Milla sai suostuteltua mukaan (lue: ilmoitti hankkineensa meille kyydin ja laittaneensa nimen listaan).

Ekat reenit meni uskomattoman hyvin! Välillä uskaltauduin ottaan Sennalta hihnankin irti ja se pysyi hyvin kontaktissa. Harjoiteltiin hyppyä ja putkea. Putki meni vaihtelevalla menestyksellä, mutta todella hyvin silti. Ehkä ite vähän ahnehdin ja lopussa huomasi että Sennan kiinnostus ja keskittyminen herpaantui.

No, jutun pilasi tietenkin se, että yhdessä kohtaa Senna päättikin sitten lähteä lipettiin ja hyökkäsi suoraan Viipurin rescue Bonin niskaan. Mitään ei sattunut mutta luulen että arka Boni taisi säikähtää pahemman kerran... kamalaa.
Tilanne siis se, että Senna ja Boni ovat tavanneet aiemmin, tulivat ensin hyvin juttuun ja Senna yritti hakea pojua leikkimään, Bonilla meni hermot ja syntyi tappelu jossa Boni alimmaisena.
Ilmeisesti tämä mielessään Senna on päättänyt olla sietämättä Bonia ollenkaan, vaikka silloin viime kerrallakin koirat olivat loppuajan ihan kiltisti...

Eniten mua huolestuttaa just se että Senna on näin arvaamaton. Se oli ollut koko ajan nätisti ja yhtäkkiä lähti ja hyökkäsi.
Terry on mulla vielä liian tuoreessa muistissa. Onko minulla agressiivinen koira jota ei voi viedä muiden koirien luo?