Percy and Pooch

 

No, päivitän samalla kuulumisia. Sennalla menossa nyt Tassuside 6 tai 7 ja taas piti vaihtaa materiaalia kun edellinen loppu :D Siis paketit ei tosiaan pysy paikallaan, mutta pidän kuitenkin sellaista vielä koska tuppaa nuolemaan jalkaa ja se on ohjeiden mukaan ehdottomasti kielletty. Kynnestä tulee jonninlaista nestettä, en tiiä onko normaalia vai vaarallista, pitäs soittaa eläinlääkärille mutta kun eivät oo auki näin pyhinä. En viitti päivystävälle soittaa turhaan.
Senna on muutenkin jotenkin vähän maassa. Nukkuu paljon eikä ollenkaan riehu/leiki sisällä niin kuin yleensä täällä. Ulkona on kauhea junttura, kiskoo ja sinkoilee hihnassa eikä millään suostu tulemaan siihen suuntaan mihin haluan sen tulevan. Eikä varmasti tee mitään tarpeita! Eilen kannoin sen sisälle kun meni niin hermo sen uppiniskaisuuteen. Harmittaa kun ulkona hermostun sille koko ajan, en haluais mutta ei vaan pinna kestä jatkuvaa inttämistä ja nykimistä. En tiedä mistä tää kilometrien pitunen takapakki remmikäyttäytymisessäkin johtuu. Varmaan se on turhautunu.

Sennan kanssa vielä palloillaan täällä Helsingissä vanhempien luona, vaikkei täällä muita olekaan. Veli oli, mutta lähti aamulla takaisin koululle (jossa asuu). Vanhemmat on mökillä, tulevat huomenna. Mekin lähdetään tänään illemmalla Hyvinkäälle, koska mulla alkaa huomenna iltapäivällä navettavuoro.¨