Meikäläisen kevätväsymys näköjään yltää paitsi koulutöihin niin myös tänne blogin puolelle. Oon oikeasti viimeisen kuukauden ajan ollut mahdollisimman laiska joka asiassa. Jospa tuo paranisi kun lähden sinne työharjoitteluun. Harjoittelun aloituspäiväksi on nyt laitettu 12.5, ehdin sopivasti pitää pienen loman kun koulu loppuu jo 29.4.

Ai niin ja minä omistan nykyään auton! Nyt loppui paasaus joukkoliikenteen käyttämisestä ja luonnon säästämisestä:D No eikä, jospa sitä alkuhuuman jälkeen tyytyisi taas käyttämään pyörää ja omia jalkoja. Tosin kesällä siellä maaseudulla ei taida autolle olla vaihtoehtoja, ja sitä vartenhan se auto hankittiin. Ja ai niin, auto on punainen farmari Opel Astra, vm-97  ^-^  Ei mitään huippuluokkaa mutta se kulkee ja se on OMA.
Toistaiseksi en omista kuljetushäkkiä enkä sitä verkkoa auton takaosan ja takapenkin väliin, joten Senna matkustaa turvavöissä takapenkillä, on mun mielestä kaikkein turvallisinta.

Käytiin neidin kans äsken oikein kunnon lenkki metsässä pitkästä aikaa. Vähän säikyin käärmeitä ja muita öttiäisiä kun Senna niin pelottomasti tunkee kuonoaan joka paikkaan. Harmitti kun ei tullu kamera mukaan.
Ostin sille tänään uuden koirapedin, sellaisen muovisen johon heitin vanhoja fleecejä. Nyt jännäämme iltaa että osaako/haluaako se mennä siihen nukkumaan. Otan sitten kuvia jos menee.