Sain liitettyä koneen navetan langattomaan nettiin, yhteys on tosi hidas mutta toimii ainakin jotenkin.
Eli olen nyt neljättä päivää töissä täällä harjoittelussa. Tosi kivasti on mennyt, isäntäväki on tosi mukavaa ja eläimet on vielä mukavampia! No ei, mutta tosi käsiteltäviä ja kilttejä, huoletta voi niiden keskellä kulkea ja tehdä töitä.
Tiistaina sain ekaa kertaa todistaa poikimista, Vamppi poiki lehmävasikan. Vasikka oli harvinaisen valkoinen ja sillä on vain joitakin mustia täpliä, sanoimme perheen tytön Minnan kanssa että se näyttää ihan dalmatialaiselta, joten nimeksi laitettiin sitten Alma(tänä vuonna nimien pitää alkaa a-kirjaimella). Minä oon pitäny siitä kovasti huolta, on se niin nätti... Laitan kuvia kunhan ehdin ottaa.

Sennalla on vielä juoksu päällä, mutta aidan raoista on päässy jo tutustumaan perheen pumiurokseen Tahvoon. Ei ollu moksiskaan, olis ehkä halunnu juosta kilpaa. Odotamme ens viikkoon ja aletaan sitten tutustuttaan niitä paremmin. Ja toimiston ikkunan kautta on Senna päässy kattomaan lehmiäkin, murisee ja haukkuu niille. Kaupunkilaiskoira:)
Muuten Senna joutuu olemaan melko paljon yksin, kun mun on oltava töissä ja töiden jälkeen käyn aina päärakennuksessa syömässä. Ei siis välttämättä pitkiä aikoja kerrallaan, mutta aina en ehdi kuin käyttää sitä äkkiä pissalla ja taas pitää lähteä. Navetalla käyn kolme kertaa päivässä. Mutta silloin kun sitä ehdin käyttämään niin se saa juosta vapaana, kun ei täällä ole mitään liikennettä.

Tässäpä ainakin jotakin kuulumisia!:)