Tulin nopeasti kirjoittelemaan kuulumisia kun ei ole kerenny paljoa päivitellä tätäkään blogia.
Päivät kuluu nopsasti navetalla ja muissa hommissa, illalla ei meinaa jaksaa enää konetta avata. Sähköpostienkin tarkistaminen on jo ylivoimainen urakka!!

Täällä on meillä molemmilla mennyt tosi hyvin, Sennan uusiutunutta korvatulehdusta lukuunottamatta. Tilalla kävi eilen eläinlääkäri nupouttamassa vasikoita ja tarkasti samalla Sentun korvan. Veloitti minulta vain korvatippojen hinnan, mikä sopi kyllä mainiosti. Eivät varat meinaa riittää siltikään, vaikka en edes missään käy! Kerran viikossa ehkä karkkia käyn ostamassa, ja koiranruokaa. Olivat laittaneet mulle aivan liian korkean veroprosentin, eli jospa tämän kuun palkka olis hiukan paremman näköinen kun sain sen muutettua.

Senna on oppinut myös paljon uutta. Se tietää paikat, missä kissat yleensä ulkona lymyävät, ja ettei sähköpaimeneen kannata koskea. Se tietää, että aamulla kun herään, se pääsee navetalle mukaan ja hyvällä tuurilla siellä saa maistaa ternimaitoa. Se rakastaa koko isäntäperhettä ja hymyilee koko suullaan, kun näkee heistä jonkun! Oikeastaan Senna hymyilee nykyään melkein joka välissä, ja lähes kaikille. Vieraita pitää kuitenkin eka haukkua, etenkin sitä eläinlääkäritätiä.

Nyt on viimeiset kaksi päivää satanut vettä, eilen ukosti koko päivän. Senna ei ole ukkosesta moksiskaan, Tahvo taas pelkää niin ettei ulos suostu menemään. Tahvo on muuten  reipastunut viime viikkojen aikana huikeasti!! Saattaa yltyä sisälläkin riehumaan pallo suussa.
Senna tosiaan kulkee aamuisin mun mukana navetalla, se osaa jo odottaa minua rauhassa sohvalla nukkuen.
Kamera ei ole ollu ahkerassa käytössä sateen takia, mutta jospa tuossa viikonloppuna saisin jotain otoksia otettua.