Ninan facebook-kysymyksestä hoksasin että mähän en ole tänne ollenkaan hehkuttanut että oon ylihuomenna (pe 16.1) lähdössä New Yorkiin reilu viikon matkalle:)) Tänne tulee suurimmaksi osaksi kirjoteltua vain Sennan kuulumisia niin jää nämä omat menot kertomatta. Vaikka 'meidän' blogihan tämän pitäs olla.
Ollaan siis kaverin kanssa menossa yhdeksäksi päiväksi ihan vaan oleskelemaan, mitään erityistä suunnitelmaa ei ole, mutta pitkä lista paikoista missä pitää käydä. Turistirysät, kuten Empire State Building ja Vapauden Patsas ajateltiin kiertää kaukaa. Itteä kiinnostaa eniten ehkä ruoka, koska siellähän on kaikkia niitä ihmeellisyyksiä, joista telkkarissa aina puhutaan;)

Vanhenin toissapäivänä ehkä kymmenen vuotta kerralla, kun joku mainitsi että passin pitää olla _täysin_vahingoittumaton_ jotta se kelpuutetaan tarkastuksessa. Meikäläisen passi kun näyttää tältä...

Joku pentu siitä on palan nakertanu.
Eipä siinä auttanu kuin lähteä poliisiasemalle ja maksaa ittensä kipiäksi, nyt mulla on upouusi, viiden vuoden passi... ja pari koiran aiheuttamaa harmaata hiusta lisää.

Löytyi tossa tuota kuvaa laittaessa kännykän kamerasta myös tämmönen kuva!

'Saanks mä käydä kattoo onko mun dogbook-profiiliin tullu uusia viestejä?'

 

Nojoo, seuraavan kerran kuulumisia reissun jälkeen!!