Oiskohan meikäläisen aika lopettaa tämä blogin pitäminen. Tuleeks nyt viime päivityksestä viisi viikkoa? Laskin että New Yorkista on neljä joten niin sen täytyy olla (en siis jaksa mennä tarkistamaan viime merkinnän päivämäärää...).

Tosiaan, hengissä on selvitty sieltä rapakon takaa ja reissuhan oli aivan mieletön. Kuvamateriaali on kaikki kaverilla, ja niitä on niin paljon ettei lähetys via internet oo oikein ottanut onnistuakseen.
Paluu Suomen maan kamaralle oli mulle jotenkin ihan ylivoimainen, koulussa olin ihan pihalla enkä saanut kiinni oikein mistään, ja yli viikon ajan heräsin tasaisesti klo 04.00 jonka jälkeen oli ihan turha yrittää saada unta. Nyt on onneksi päästy takaisin normirytmiin kiinni, ja jonku verran alan saada kiinni rästissä olevia koulujuttujakin.

Senna on saanu reissata Hyvinkää-Helsinki-väliä enemmän kuin tarpeeksi. Aloitin just osa-aikatyön Helsingissä ja oon sitte välillä kuskannu koiraa mukana (siis vieny sen aina vanhemmille). Yritän kuitenkin vähentää koska se stressaa matkailua tosi paljon... äiti soittelee säännöllisin väliajoin että milloin Senna tulee taas, onko äitee tullu vanhaksi?

Itsellä pyörii elämänmuutokset mielessä. Joutuukohan tässä ihan muuttamaan ulkomaille, en tiedä vielä miten käy. Piti vaihtaa koulutus Oulun amk:iin ja valmistua sieltä, mutta nyt ei ole sekään vaihtoehto ihan niin selkeä enää. Vai pitäiskö jättää koko koulu kesken. Vai vaan jatkaa samaan malliin......

Sillä New Yorkista löytyneellä kepo-ehdokkaallahan ei ole mitään tekemistä asian kanssa.