Kiitän luojaa ja Katri Ahoa siitä että minulla on kännykkäpussi. Sellainen musta 'sukka'-tyyppinen.

Oltiin Sennan kanssa koirapuistossa kun aidan viereen seisahtui vanhempi mies höpöttelemään koiran kanssa. Minä sitten fiksuna jätin kännykän siihen penkille ja menin aidan viereen sitten vastailemaan niihin tyypillisiin kysymyksiin (joo on dalmatialainen, joo niitä on ruskeita, se on 9kk vanha... syö mitä vaan).
Ja oishan mun jo tähän mennessä pitäny oppia, ettei Sennalta menny kuin hetki sen kännykän löytämiseen (se on himoinnut sitä pussia hampaisiinsa jo jonki aikaa). Siellä se sitten yhtäkkiä viiletti kännykkä suussa pitkin puistoa!! Ja kyllä näki sen ilmeestä, että se varsin hyvin tiesi ettei se olis saanu ottaa sitä.
Yritin sitten maanitella sitä ja otin remmin käteen ja lähdin pois päin, mutta tää narttu ei mee semmoseen lankaan. Se vaan heilutti mulle häntää ja lähti karkuun känny suussa. Puhelinta pureskeltiin ja heiteltiin ja ravisteltiin ja pyöritettiin pitkin maata, se tippu kuoppaan ja mua melkein alko itkettää koska kännykkä on siis vasta pari kuukautta vanha, pinkki Sony Ericsson Z601i (pieni mainos tähän väliin).
No, sain sit lopulta kurittoman pennun narun päähän ja menin kauhuissani ottamaan kuolan ja hiekan peittämän pussin, jonka sisällä puhelin soi, täysin ehjänä, täysin naarmuuntumattomana.
Ihmiset, hankkikaa kännykkäpussi, hankkikaa Sony Ericsson.

Kännykkäpussini Sennan käsittelyn jälkeen. Enimmät pölyt on puisteltu jo pois.
813251.jpg

Illalla käytiin vielä Satun ja Simon kanssa Kontulassa kävelyllä. Normaalin 40minuutin matkaan kesti kaksi tuntia koska piti pysähdellä Sennan typerän vetämisen takia. Pysähdyttiin me myös koirapuistossa, siinä toivossa että se ois vähän rauhoittanu Senttua mutta ei kovin huomattavaa eroa.
No, nyt ollaan molemmat niin väsyneitä että eiköhän olla valmiita nukkumaan. Tähän se meni tämäkin päivä, josko huomenna sais jo alotettua muuttotouhut, vaatekaappiin pitää tehä inventaario.

Senna puistossa.
813287.jpg