Tuntuu niin ku ei ois AIKOIHIN kirjottanu tänne mitään... neljä päivää sitte:D

Perjantaina otin ystävän mukaan ja vietiin koirat tuohon lähimetsään ja päästin molemmat vapaaksi. Terry lähti niin päättäväisesti kävelemään meistä pois päin että alko oikeesti hirvittään, mutta hyvillä makupaloilla (mitkä pitäs olla Terryltä kiellettyjä...) ja houkuttelulla se kyllä tuli aina kun tarpeeksi kutsui.
Senna oli intoa täynnä kun pääsi pitkästä aikaa metsään, mutta yrityksistä huolimatta ei saanu Terry-papasta leikkikaveria. Sisällä ne kyllä leikkii, mutta ulkona ukko vaan väisteli ohi vilahtelevaa teiniä.

Kun nuo lopetti tappelemisen, tuntu että kaikki alko mennä kohilleen, mutta Terry on alkanu taas näyttää omia huonoja puoliaan. Se pomottaa taas, mun huomioimattomuus-kohtelu kyllä rakoilee ja pahasti, etenki sillon kun on vieraita, mutta täytyy oikeesti tiukentaa sääntöjä nyt... LUPAAN.

Itseasiassa sain taas uuden huolenaiheen aamulla... Terry jää aina haukkumaan kun vien Sennan ulos (koska ne ulkoilutetaan edelleen erikseen jotta mulla säilyis edes pieni hippunen mielenterveyttä), ja oon ajatellu että se johtuu siitä ettei se halua jäädä yksin tai on 'kateellinen'. No, oon aina vaan menny ja jättäny sen haukkumaan, se on lopettanu sen melko pian.
Tänä aamuna laitoin molemmille Kongit kuten aina ja lähdin kouluun. Kävin hakemassa varastosta pyörän ja kun tulin ulos, mitäs muutakaan sieltä kuului kun Terryn suloinen haukku meidän kämpästä. Asutaan siis toisessa kerroksessa niin kyllä se ikkunoiden läpi aika hyvin kuuluu.
Koskaan ennen en oo kuullu että se olis haukkunu kun oon laittanu sille Kongin ja etenkin kun Senna jäi seuraksi, vaikka nyt onkin vielä puisen portin toisella puolen. Huokaus.

Leikittiin Sennan kans tänään vähän kameralla ^^

1139892.jpg