Käytiin tänään eläinlääkärissä Terryn kanssa.

Terrylle kasvoi joululoman aikana mökillä kaulaan iso patti (oli pahimmillaan oikeasti tennispallon kokoinen), ja korvaan tuli myös semmonen mollukka. Koska Terryllä oli joulukuun alussaki ollu semmonen ihme patti selässä (joka oli kuitenki lähteny pois), päätin että jos varmuuden vuoksi käytäis tarkistuttaan.
ELL:n mielestä ei mitään huolestuttavaa vielä, mutta pitää tarkkailla että jos tulee jotain muutoksia, tai jos kaulan patti ei ala hävitä muutaman viikon sisällä, niin sitten tulla uudestaan.
Terry-parka jouduttiin rauhoittamaan tutkinnan ajaksi, ja se olikin melko reppanan näköinen hoiperrellessaan...

Nooooh, kun sieltä sitte vihdoin päästiin niin käytiin hakemassa Senna kotoa ja lähdettiin ajamaan Helsinkiin vanhempien luo.
Oltiin päästy jo kaupunkiin kun huomasin että Jes, Terry on kakannu autoon! Ja tottakai molemmat tassutellu paskaa ympäri takakontin lattiaa. Kaiken kukkuraksi Senna päätti että haluaa takapenkille ja hyppäsi minun niskaani, jolloin myös auton takapenkki + minä oli paskan peitossa. Veljen kanssa vaan mietittiin että mitä isä, auton omistaja sanoo kun näkee...

No, huutoa ja hampaidenkiristelyä, kirosanoja, minä pakkasessa kuuraamassa autoa ja sen jälkeen koiria ja kylpyhuonetta. On taas perhesopu tallella, vaan kuinka kauan? Ei taideta olla kovin tervetulleita tänne kyläileen enää vähään aikaan...

 

EDIT: Terryllä on myös korvatulehdus ja 'verikorva'. Lisäks ostin hoitavaa shampoota ihoon.
Koskahan tuon koiran sais niin ettei sitä mikään vaivaa.