Mä kirjoitan tähän väliin, mutta älkää unohtako Solen katoamista. Siis jokainen joka tätä lukee, jos olette Lahdesta tai tunnette ihmisiä sieltä päin, laittakaa viestiä eteenpäin.

Meillä tapellaan taas, koirat on ollu portin erottamina jo kaks päivää. Terry tuolla makkarissa... ongelma on se, että jos mielii makkarista lähteä pihalla käymään, on tultava olohuoneen läpi, eikä Terry uskalla kun Senna seisoo eteisessä. Ei haluaisi tulla edes kynnyksen yli, vaikka olis kuinka kova hätä.
No, mutta en jaksaisi puhua koko asiasta...

Oon miettiny että saattasko Sennalla olla jotain valeraskauden poikasta. Eilen illalla yritin leikittää sitä kumisella vinkupallolla, mutta neiti vaan kuljetti palloa ympäriinsä huolestuneena ja kun laitto sen maahan, alkoi hirveä itku ja valitus! Tuijotti vuoroin palloa ja minua, ja itki.
Otin pallon pois. Tänään annoin kokeeksi uudestaan, itki jonkun aikaa hirveällä volyymillä mutta jätti sen kuitenkin rauhaan.
No, muuta en oikeestaan oo huomannu. Ei se ainakaa syö liikaa, aina jättää yli... Mutta Terrylle se on tavallista kiukkusempi.