Tassuside 1 kuoli tänään:D Se oli paikallaan vielä kun tulin kotiin (Kyllä!), mutta mamma alkoikin sitten tunnollisesti repimään siteet irti (olin vakaasti sitä mieltä että Senna ei astu sillä koska side on liian tiukalla) ja tarkistamaan haavaa (lääkärin määräys!).
Kun olin sitonut siteen uudelleen, lähdin ulos tarkoituksena käydä pikku kävelyllä Susannan&koirien kanssa. No siellähän se side sitten irtosi, ja vaikka kuinka yritin kursia sitä kokoon, se oli aika mennyttä kalua. Eli kotiin.
Sain myöhemmin Susannalta lainaan sinistä itsekiinnittyvää sidettä (?), laitoin haavan ympärille vanulapun ja sidettä vain vähän ympärille, nyt on neidillä nätti pikku sukka. Haava on arka päivän riehumisesta ja kävelystä mutta nyt jalalla voi ainakin astua.

Uusi tyyli.
 1392523.jpg

Suurempi uutinen on se, että Susannan kolme koiraa tulivat lenkin jälkeen meille kylään!! Ja Otto jopa söi Sennan vanhan luun... eikä neiti sanonut mitään! Olin itte aika äimänä, mutta ihan älyttömän onnellinen kun sain tietää että meille voi tuoda koiran kylään. Sennan ilme oli kieltämättä näkemisen arvoinen kun kolme koiraa marssi sisälle, porukan ainoaa narttua (nimeltään Terri!) se vahti, mutta antoi olla sitten.
Illalla mentiin syömään lättyjä Nooran luo ja otimme kaikki neljä koiraa mukaan, Sennakin osasi käyttäytyä lähes hienosti, tosin pölli muutaman koristepähkinän kulhosta:D