Tännää sai nukkua rauhasa ku koulu alako vasta kaheltatoista. Tai niimmää luulin, mutta Sennan vakiohan on että seittemältä pittää päästä pissalle.
Puoli kymmeneltä päätin että voitas käyä mettälenkillä ja käytiinki pieni. Ei ihan kauheeta kuitenkaa ku Senna on edelleen hiukan väsyny viikonlopun mökkireissusta.
Sitte kotona huomasin että lattia täynnä pieniä veriläiskiä. Eka mietin että onko mulla haava jossain ja hetken heräs jo toivo Sennan ekoista juoksuista mutta sitte huomasin että veri tuliki sen jalasta.
Sillä oli takatassun anturassa kunnon kraateri, verta ei tullu palijoa mutta tuli kuitenki. Soitin sitte (tyylilleni uskollisena) elläinlääkärille ja kyssyin että tarviiko tulla näyttämään vai riittääkö kotikonstit. Sanoivat että jos ei koira arista jalakaa nii ei tartte tulla, eikä tuo näyttäny olevan moksiskaan.
Kävin sitte vielä koulun jäläkeen ostamassa sille elläinkaupasta semmosen suojasukan, ja sain äärettömän hyvät naurut kun kattelin sen toikkuroimista. Ei kuitenkaa tarvinu kauaa mettäsä mennä kö oli jo täysin tottunu ja viiletti menemään. No, saipahan juosta ja pysy haava puhtaana.
970174.jpg
Hyvin sujuu sukka jalassaki.

970177.jpg
Pakko laittaa vielä kuva uuesta kaulapannasta!
OULUN KÄRPÄT!!