Meiän perällä on sitte viheliäisiä penskoja välillä.  Senna on alkanu todella pelätä lapsia, jos on itse hihnassa. Tässä päivänä eräänä viiden lapsen porukka yritti päästä silittämään Sennaa ja yksi sitten innostui juoksemaan koiran perässä. Oma huomioni oli neljän muun lapsen kysymyksissä (joihin kyllä vastaan mielelläni), niin en huomannut kun tämä yksi piiritti panikoivaa koiraa. Senna-parka ei tienny mihin olis menny karkuun.

Sittemmin oon ajatellu että sanon suoraan lapsille että koiraa ei voi silittää. Niin eiköhän tänään yksi poika lähde juoksemaan meidän perään ja huusi vain että 'Voi sitä!'.
Sanoin että koira saattaa purra peloissaan, poika sanoi että 'Eikä pure' ja juoksi edelleen Sennaa kiinni. Siinä kohtaa oli pakko pysähtyä tuijottamaan poikaa ja sanoa painottaen että enkö just sanonu ettei voi silittää.
Uskomaton kakru.

En kyllä uskois ikinä että Senna purisi lasta, mutta se ei ole tottunut lapsiin ja pelkää kun ei hihnassa pääse mihinkään karkuun. Lapset on sen mielestä outoja, liikkuvat oudosti, pitävät outoa ääntä ja tulevat vauhdilla kohti.

Nojoo, Senna selvisi korvatulehduksesta joka sillä oli joululomalla. Tästä lääkäristä tosissaan tykkäsin, tuntui tietävän asiansa. Taidan viedä Sennan sinne steriloitavaksi.