Pahoittelen päivityksien puuttumista (jos niitä joku on kovasti kaivannut >.<)
Senna tuli heinäkuun lopulla takaisin hoidosta (vanhempien luota mökiltä), toinen korva oli kirkuvanpunainen ja päälaki ihan reikäinen. Karvaa oli siis lähtenyt. Osa oli varmasti sääskien puremista, mutta luulen että osa johtuu myös allergiasta, kuten korvan tulehduskin (kolmas tälle kesää!).
Niimpä Senna syö nyt kanariisi-nappulaa ja siinä seassa kanariisikasvis-sekoitusta. No joo, välillä Froliceja palkkioksi (nekin kanaa). Korva parani päivässä ja päälaelle on tullut karvaa takaisin. Pitäisi olla vielä vähän jyrkempi ruoan kanssa, jättää ne Frolicitkin pois, ehkä jopa nappulat vähäksi aikaa.
Syksyllä aloitan sitten kokeilemaan mistä ruoasta korvatulehdukset tulevat. Epäilen naudanlihaa.

Muutoin harjoittelu etenee mukavasti. Yli 70 harjoittelupäivää tehtynä, jos olen reipas, saan pitää jopa vähän lomaakin ennen koulun alkamista (29.9).
Ainoa mikä tällä hetkellä jonnin verran harmittaa, on että en pääse katsomaan isää, jolle laitettiin polveen tekonivel. Isä on nyt siis kuukauden sairaslomalla, päivät yksinään kotona kun äitee on töissä. Yritän soitella sille joka päivä. Onneksi tv:stä tulee olympialaiset:)