Viikonloppu vanhemmilla koirien kanssa oli kyllä taas yhtä showta. Jos toista menit komentaa niin toinen oli heti vieressä ärisemässä kanssa. Kaikki yhtä ja yksi kaikkia vastaan.
Mutta mahtui viikonloppuun ihan kivojakin asioita:) Näin Mariaa, parasta ystävää joka asuu kaukana, kaukana Oulussa. Ja tänään käytiin Rajasaaren koirapuistossa Espanjan koirien tapaamisessa. Ensin oli tosi hassua seistä siellä yksinään, kun tiesi että ympärillä on varmasti Ek-foorumilta tuttuja ihmisiä ja koiria. Osan tunnistinkin. Lopulta uskaltauduin juttelemaan ihmisten kanssa ja yllätyinkin, kuinka monta kuvista tuttua koiraa paikalla oli!
Paikalla oltiin siihen asti kun sormenpäät alko olla jäässä (ei kauaa) ja sitten oli aika jännittävälle, Terryn ensimmäiselle suomalaiselle ratikkakyydille. Poika oli ihan vanha tekijä, osasi hypätä itse ratikan portaat ylös ja istui nätisti paikallaan (vähän nameja apuna). Loppumatkasta ei riittänyt hermot ja piti vähän haukahdella ja urista, mutta ei kai mitenkään häiritsevästi.
Nyt on poika ihan väsy. Rajasaaressa ei tullu otettua kuvia, mutta tässä pari mun mielestä kivaa kuvaa porukoilta:)

Sennan mielestä paras paikka nukkua on mun isoveljen Jannen sänky.
1242556.jpg

 
Ja Terryn mielestä kivointa olisi olla Jannen sylissä. Vähän iso sylikoira.
1242561.jpg