Ensinnäkin agilityuutiset. Viime sunnuntain treeneissä opettelimme menemään puomia, joka meni ihan ok kun olin Sennan toisella puolen, kun vaihdoin puolta niin alkoikin pelottaa. Saatiin kuitenkin se menemään ihan hyvin. Tällä kertaa tajuttiin pitää enemmän taukoja, joten toivon että Sennalle jäi harjoituksista hyvä mieli. Lopussa kyllä taas huomasi kun koiraa ei enää kovinkaan kiinnostanut ja lopetinkin sitten.
Toisena asiana opeteltiin menemään kahta estettä peräkkäin, hyppy-putki-yhdistelmä meni täydellisesti ja Senna tuntui rakastuvan putkeen (joku ryhmästä mainitsi että putken sisään oli unohtunut nameja, niillä voi olla osuutta asiaan).
Ainiin, keppejä opeteltiin menemään myös! Ei ehditty menee ne ku kaks kertaa, mutta ompahan kokeiltu.

Sitten toiseen aiheeseen, mikä ehkä vähän vaikuttaa meidän agitreenailuun.
Törmättiin tänään oivaan leikkikaveriin metsässä, 8kk vanhaan sekarotuiseen Ronjaan joka oli Sennaa jonnin verran isompi. Päästettiin koirat irti ja siellä ne riehuikin jonkin aikaa ja näytti olevan hauskaa!! Vahinko huomattiin vasta kotona. Sennan etujalassa yksi kynsi kokonaan halki, näyttäisi olevan tyveen asti. Huomenna ollaan menossa näyttämään sitä lekurille, sanoivat että luultavasti joudutaan nukuttamaan.

Kuva on taasen epätarkka, pahoittelen.
Potilas sukka tassussa.
1386054.jpg