Alkaa käydä tylsäksi kun koulua on vain kolmena päivänä viikossa. Etenkin ottaa päähän kun vapaapäivät ovat tällaisia niin kuin tämä. Puolille päivin nukkumista, sitten kun tekee yhden reissun kaupungille niin siinäpä se päivä onkin.
Nukuin viime yönä kellon ympäri. Tai en ihan, Senna herätti klo 2.30 vinkumalla ulos. Se oli ihan mun oma moka, meiltä jäi se illan ihan viimeinen pissareissu käymättä. Koirat nukkui niin sikeästi, etten raaskinu herättää. Pitäs vaan raaskia.
Sitten kun pääsin takaisin peiton alle, kuului uusi vinku. Vettä piti olla.
Ja kun kerta kuppi oli tyhjennetty, uusi valitus ulko-ovella alkoi klo 8. Otin molemmat mukaan, Terrykin niin uninen ettei hoksannu edes vetää.
Oon melko varma että Espanjan poika käy aurinkokellolla, tai ainakin se on tosi aamu-uninen. Nyt kun mulla on kaksi kasin aamua viikossa, sitä saa herätellä ja suostutella ulos.
Pitää vissiin tuhlata bussikorttiin. Musta ei vaan ole heräämään niin aikaisin että jaksaisin kävellä kouluun. Ja käyhän se voimille, ensin kävellä vajaa neljä kilometriä kotiin ja sitten viedä koirat...

Tuota viime yön unimäärää kyllä ihmettelen. Tai toisaalta en, viime aikoina jääny yöunet tosi vähiin ja kahden koiran ulkoiluttaminen vie kyllä kaikki energiat. Taas on asuntokin kuin pommin jäljiltä (keksivät aamulla repiä sellaisen tyhjän, pahvisen lehtikotelon kun nukuin) mutta ei ole minusta siivoamaan.
Terry on aloittanut stressinoireet uudestaan. Tai niin luulen. Se juo taas vettä ihan älyttömästi ja sitten se makaa matolla ja ulisee. Ulisee ja sitten haukkuu kun en kiinnitä huomiota. Käy tosi hermoille mutta yritän olla huomioimatta, jospa se oppis siitä. Mitähän naapurit tykkää.
Joskus menin sitä silittään kun hiljeni hetkeksi, mutta ulina jatkui. En tajua, sattuukohan sitä johonkin?

Ainiin, ja Sennan haukkuminen käy kanssa hermoille. Se haukkuu joka äänelle ja rasahdukselle. Kävin katsomassa sitruunapantojen hintoja... Jospa selvittäis ilman sitä.