Kävimme tänään koulun kanssa sikalassa. En oo koskaan käyny edes lähellä sikalaa, ja monet oli pelotellu mua hajusta aiemmin. Ei se kuitenkaan niin paha ollut, mutta tietenkin aistit turtuu kun siellä on hetken aikaa. Sain pitää kolme päivää vanhaa possua sylissä! Se vinkui ja kakkas mun takille, onneksi päällä oli sikalan oma suojatakki, eikä omat vaatteet sotkeutunut. Jotkut irvisteli tahroille mun takissa, mutta mitä kolme päivää vanhan pikkupossun kakassa oikeastaan voi muuta olla kuin maitoa?
Possun silittelyn jälkeen sain nähdä kun se kastroitiin. Se oli aavistuksen inhottava mutta melko kivuton toimenpide, ei tullut vertakaan. Sikalassa oli myös yksi possu, jota oltiin viemässä lopetettavaksi, koska se oli sairastunut ja mennyt niin huonoon kuntoon, ettei pärjäisi kovin kauaa.

Meidän piti tänään mennä Sennan kanssa koirakouluun, mutta eihän meillä ole millä kulkea täällä, eikä paikan päälle kulje busseja. Meiltä pääsee kyllä sinne aika nopeasti kävellen, mutta tie vie metsän kautta eikä mua todellakaan innosta kävellä siellä iltapimeällä, koirankaan kanssa.
No mutta me harjoiteltiin vähän tuossa päivälenkillä ja Senna osaa to ihan kivasti kaikkea pientä. Lopulta piti lopettaa koska namipalat loppui kesken. Tais käydä ninat ja osa herkuista tippua taskusta polun varteen=)