Tää päivä oli melko raskas. Alkoi sillä että Senna halusi pissalle klo 5. kun herätyskello olisi soinut klo 6. Alistuin viimein laiskuuteen ja käytin loput joululahjarahoista bussikorttiin. Se riittää helmikuun puoleen väliin, jospa siihen mennessä oon saanu pyörän kuntoon ja ehkä vähän energiaakin niin sitten voi taas säästää.

Koulu alkoi kahdella enkuntunnilla, jonka jälkeen oli opistolla neljä tuntia traktorin huoltoa. Eli siis seisomista ja toljottamista, vähän moottoriöljyä ja rasvaa käsissä. Harmitti kun ei ehtinyt opiston navetassa käymään katsomassa vasikoita.
Sen jälkeen takaisin koululle ja kaksi tuntia nautakarjan terveyttä.
Päivä oli harvinaisen pitkä, 8-16, mikä tarkoittaa sitä että kun väsyneenä pääsee kotiin, siellä odottaa kaksi hyvin levännyttä dalmatialaista.
Noo, käytin nuo jonkinlaisella lenkillä ja hyvin näytti riittävän. Annoin muutaman vanhan lelun kaapista, ne on ollu siellä piilossa ettei tulis tappelua.
Huomenna on taas vapaapäivä, Minna on lupautunut ulkoilutusavuksi joten saavat taas pitkästä aikaa oikeasti pitkän lenkin, molemmat.
Se onkin hyvä koska meillä on illaksi vähän suunnitelmia;)

Ostin tänään hippusen hyvää omatuntoa. Sini kävi viimein hakemassa Sennalta ylijääneen penturuoan Viron kodittomille koirille. Annoin mukaan myös koirankeksejä.